Managing Director

Full-time

Amsterdam Office

– ONLY CANDIDATES LIVING IN AMSTERDAM, FLUENT IN BOTH DUTCH AND ENGLISH –

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging als Managing Director? Kom dan ons team versterken! Als Managing Director bij AffilyAds in Amsterdam krijg je de mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen op topniveau in een innovatieve, commerciële, creatieve en technische branche. AffilyAds is een ambitieuze, informele, internationale en dynamische organisatie. Uiteraard krijg je hiervoor een uitstekend salaris tussen de € 6.000 en € 8.000, afhankelijk van ervaring, expertise en referenties.

Benieuwd naar deze functie? Lees dan snel verder.

 

Wie zijn wij?

AffilyAds is een in Amsterdam gevestigde scale-up, opgericht en gefinancierd door jonge ondernemers in 2017, nu al met +25 FTE wereldwijd, afkomstig uit 8 verschillende landen met kantoren in Amsterdam (NL) en Londen (UK).

 

Wat doen wij?

AffilyAds en haar leadgeneratieportals zoals SolarComparison en PowerComparison, zijn snelgroeiende online marktplaatsen voor leadgeneratie en prijsvergelijking.

AffilyAds richt zich daarnaast ook op verschillende sectoren zoals telecom, entertainment, duurzaam, goede doelen, verzekeringen, financiën, e-commerce en shopping.

Met onze leadgeneratieportals zijn we actief in meer dan 8 landen over de hele wereld, met een scherpe focus op data-driven audiences, generen we traffic via een multi-channel online marketing strategie.

Via onze funnels converteren de leads op onze campagnes voor vele verschillende producten en eindklanten. Deze leads leveren wij via API onze in-house state of the art leadgeneratie platform (LeadMagnet) direct en realtime aan onze partners.

 

Wat ga je doen als Managing Director?

Als Managing Director productions bij AffilyAds ben jij verantwoordelijk voor het aansturen van de verschillende team managers van sales, media buying, creative, tech, finance en operations, je rapporteert dagelijks aan de CEO en zorgt dat je samen met de team managers ervoor zorgt dat het bedrijf met 25 collega’s op rolletjes draait.

Met jouw ruime ervaring als people manager heb je de kennis en know how om mensen te motiveren, aan te sturen, op te leiden en aan te nemen.

Jij zorgt ervoor dat onze organisatie tot een hoger niveau wordt getild, je weet als geen ander de processen naadloos te stroomlijnen en de CEO te voorzien van de juiste management dashboards en rapportages.

Ook houd jij je bezig met de dagelijkse zaken. Vanuit een helikopter view stuur jij de teams aan, hou je vinger aan de pols bij de diverse lopende projecten. Jij spreekt perfect Nederlands en Engels in woord en geschrift. Waarom wij dit van jou vragen? Binnen AffilyAds zijn wij zowel nationaal als internationaal actief en te schalen naar internationale markten is key.

 

Wat ga jij nog meer doen?

  • Je bent eindverantwoordelijk voor het team en rapporteert de voortgang aan de diverse stakeholders
  • Je coacht je team en bent op de hoogte van ieders individuele voortgang
  • Je communiceert met onze software engineers om onze productontwikkeling nauwgezet in de gaten te houden
  • Je stelt maand-, kwartaal- en jaarplannen op en weet deze ook duidelijk te presenteren
  • Je draagt zorg voor de ontwikkeling van onze interne organisatie

Werken bij AffilyAds

Wat betekent AffilyAds voor jouw nieuwe uitdaging? Binnen AffilyAds kom jij te werken in een enthousiast, gedreven en hartelijk team. Samen gaan jullie voor het beste resultaat! Binnen de organisatie heerst een informele werksfeer. Dit uit zich in een platte organisatiestructuur met korte lijnen.

Samen ontwikkelen en verder groeien, ook dat staat centraal binnen AffilyAds. Want het is een ambitieuze, dynamische en snelgroeiende organisatie. Een organisatie die volop in ontwikkeling is. En daarom ontwikkelen jij en jouw collega’s ook mee! Dus heb jij ambitie om verder te groeien? Dan is hier zeker ruimte voor binnen AffilyAds, want persoonlijke ontwikkeling is enorm belangrijk binnen deze organisatie.

 

Jouw kracht als managing director bij AffilyAds

  • Je hebt hbo/wo werk- en denkniveau
  • Je hebt ruime ervaring in soort gelijke functies binnen de Tech, Media, Online, Marketing, Advertising of Sales met voldoende technische kennis van sales, marketing en software ontwikkeling
  • Je houdt ervan om samen te werken en te verbinden met collega’s (dit alles op het gebied van innovatie, marketing en sales)
  • Je bent fulltime beschikbaar (40 uur per week)
  • Je hebt ervaring in het aansturen en begeleiden van een team en houdt overzicht bij diverse projecten

En dat is nog niet alles! Ook krijg jij een vast contract of werk je op freelance basis (wat jouw voorkeur betreft), maar bevalt de samenwerking goed, dan zetten we deze uiteraard om in een vast contract voor lange termijn. Wij gaan voor een langdurige samenwerking waarin we samen verder groeien en ontwikkelen.

Interested in joining our team?

Apply now